You are here

Toborzó

A klub erőssége, hogy korosztályokban lehet edzeni: nem kell félni az idősebbektől és nem fog vissza a fiatalabb a fejlődéstől. A reggeli edzéseken meg csak szülők vannak, akik teljesen kezdőként vágtak bele a kalandba, ott meg nem ciki az, ha most ismerkedsz magával a mozgással!

Figyelem! Vannak, akik év közben eszmélnek, hogy harcművészkednének, vagy legalább mozognának, de félnek, hogy lekéstek? Semmiről sem késett le kedves olvasó: a karate egyik ajándéka a monotónia tűrésünk, amit az alapok rendszeres gyakorlásával érünk el. Így nincs olyan, hogy "lekéstem". Maximum, "még nem döntöttem el".

Szívesen látom 4 éves kortól azokat a nebulókat, akiknek szüleit a mozgáson túl egyéb célok is mozgatnak és gyerkőcükben legalább megfogalmazódott a vágy, hogy karatézzon. Ők külön, az ovis csoportban fognak edzeni 4 -6 éves korig hétfőn és csütörtökön 45 percet. A gyerekcsoportban saját edzésprogrammal 9 éves korig vannak a nebulók. Tini csapatban vannak a 9-12 év közöttiek. Itt már nem sok nevelés van, a tanulás számít.  Felnőtt csapatomba várom azokat a bátor hölgyeket és urakat, akik valami oknál fogva szemeznek a japán harcművészettel, ezen belül a karatéval és betöltötték a 12 évet.

Reggeli edzésekre is van lehetőség! Olyan felnőtteket keresek, akiknek az életritmusuk inkább reggel engedi meg, hogy mozogjanak. Csak szülők csapatába várom a jelentkezőket a következő mozgás programra: erőnlét fejlesztés karate technikák és a népszerű TRX eszköz által, karate technikák elsajátítása, önvédelem, átnyújtással a végén.

Felső korhatár? Még tud járni? A többit megbeszéljük. Ha kérdése van írjon nekem, vagy keressen meg személyesen edzés előtt vagy után. Mindenkire van 5 percem.

 

Mindenkit szeretettel várunk edzéseinken!

 

Stempel Zoltán